Integratieve psychotherapie? Wat is dat? Kan er ook gewoon gepraat worden? Of moet ik goed kunnen dansen? Wat zijn de voordelen van werken in de natuur? Klik hieronder om te zien wat je nodig hebt om samen veilig op reis te vertrekken.

Psychotherapie

Psychotherapie

De ene dag gaat alles opwaarts en de andere dag kan je precies niet anders dan je laten leiden door neerwaartse gevoelens. Lijkt het soms niet meer te stromen, maar loop je net vast? Is het allemaal even te veel? Vraag je je af of je hier wel thuishoort? Wie je eigenlijk bent? Of wat je eigenlijk echt nodig hebt? Verlang je naar verwondering? Word je wel eens overspoeld door verdriet, angst, pijn, stress?

Authentiek bewegen

Authentiek bewegen

Mijn passie voor diep innerlijk voelen, wordt versterkt in het in beweging brengen ervan. Gedreven door pure verwondering, de kracht van nieuwsgierigheid en verbeelding omarmend. Het geeft me goesting, een verlangen om te verkennen vanuit een plek van het niet-weten, de leegte en de stilte. Een plek waar alles dat er is op dit moment, precies zoals het is, er mag zijn.

In en met de natuur

In en met de natuur

Als het even te veel is, of het stroomt niet meer, kan in en met de natuur zijn helend werken. Neem nou de eenvoud die we terugvinden in het kijken naar de natuur. Net zo, kan het waarnemen van je innerlijke zelf je perspectief en nieuwe inzichten geven aan je emoties, gedachten enz. Elementen van de natuur kunnen symbool staan voor die innerlijke wereld. Door op die manier er van op een afstand naar te kijken, kan het plots heel logisch en kloppend voor je voelen.

© 2023 Marijke De Puydt

Logo: Stien Van Kerckhoven

Webdesign: Webwiz

Contact

Marijke De Puydt

+324 94 94 49 63
info@marijkedepuydt.be
Arendonk

Partner van Starterslabo Antwerpen ondernemingsnummer 0871 261 918

© 2023 Marijke De Puydt

Privacy- en Cookieverklaring

Logo: Stien Van Kerckhoven

Webdesign: Webwiz